Количка
0 продукта
 
Акция!

Доставка за цялата страна 10 лв!

Поръчки над 150 лв. Безплатна доставка!

 
Размер

Поръчки по размери на клиента за всички наши продукти!

 
 

Условия за ползване

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СПАЛНО БЕЛЬО "ЮЗ ШАНС" 

 


 

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта!
 

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма или използва еднократна форма за поръчка, като по този начин създава свой клиентски профил.

  Регистрация на профил:

Чрез регистрация, клиента придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" .

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване  Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" .

Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от  Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" , както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.

 Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни.

Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта.

 Промяна на цени на стоки:

Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС"  има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

 Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от  Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС" използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 Поръчка

Доставката става след потвърдена регистрация на клиента или използване на еднократната форма за поръчка, при направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.  Онлайн магазин  за спално бельо "ЮЗ ШАНС"   си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката.


Потвърждението на поръчката става чрез имейл или телефонно обаждане в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение. В случай на отказ от поръчка, сумата се възстановява на клиента по банков път.

 Доставка и цени за доставка

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Срока за доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне, клиентът ще бъде  уведомен своевременно.  Плащане :

Плащането може да бъде извършено:
-с наложен платеж на куриера при доставка на стоката


 Връщане на стока:

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация. В противен случай, прекратяването на договора става след  договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 30 дни. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на нашия имейл адрес: sales@uzshans.com