Количка
0 продукта
 
Акция!

Доставка за цялата страна 10 лв!

Поръчки над 150 лв. Безплатна доставка!

 
Размер

Поръчки по размери на клиента за всички наши продукти!

 
 

За нас

"ЮЗ ШАНС" е основана  през 1992 година. Започва да се развива във сферата на производството и търговията на спално бельо. Разполагаме със модерна производствена база със 600 кв.м. площ, направена по европейски стандарти, нови машини "Siruba" и висококвалифициран персонал. 

При нас ще намерите спално  бельо, олекотени комплекти, калъфи за матраци от различни материи (памучен ранфорс, хасе, крепон и др.), богато разнообразие на десени и размери. Предлагаме също така и различни кувертюри, одеала, възглавници, комплекти халати. Пълнежа на възглавниците е от силиконов пух, силопрен, дунапрен, полиестер. Имаме разнообразие от декоративни възглавници както по цветова гама, така и по материи.

Една от най-силните страни на нашата фирма е дългогодишния и опит във сферата на изработката на юргани (домашни) от сатен, дюшеци и тюфлеци. Ние сме една от малкото фирми, които останаха в този бранш (ръчно производство). Ние ще наблягаме на това и ще търсим нови пазари във съседните балкански страни (Турция, Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, др.), както и от страните от ЕС.  Също така разполагаме и със високотехнологични машини с компютърно управление за прошиване на шалтета и юргани.